Beroepenmarkt Linde College

Op maandag avond 6 februari stonden verzorgden wij weer de presentatie met betrekking tot het beroep media vormgeving voor leerlingen die voor een beroepskeuze staan. Op het Linde College in Wolvega wordt daarom jaarlijks een scholen- en beroepenmarkt gehouden.

KEUZE VOOR DE TOEKOMST

Op deze avond mochten wij leerlingen uit het derde jaar informeren en inspireren in hun keuze voor de toekomst. Naast de inhoudelijk informatie over het vak media vormgeving, legden wij ook uit wat voor verschillen er allemaal binnen het onze branche. Je kan namelijk zoveel kanten op.

DRUK BEZOCHT

De jaarlijkse scholen- en beroepenmarkt werd goed bezocht door ruim 580 vmbo-leerlingen uit Wolvega en omgeving (Friesland en Overijssel). Zij ori├źnteerden zich, vaak samen met hun ouders, op de vele beroepen en vervolgstudies. In drie voorlichtingsrondes presenteerden bedrijven en mbo-opleidingen zich aan de leerlingen, daarnaast konden ze in de aula van het Linde College de informatiemarkt bezoeken. De scholen- en beroepenmarkt is al meer dan 20 jaar een mooie terugkerende activiteit die leerlingen goed helpt bij de voorbereiding op de keuze van de schoolloopbaan van de leerling.

Wil je meer weten?

Meer informatie of wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten!