Copywriting

Wie schrijft de teksten voor jouw website?

Tekst voor je website schrijven. Echt zo’n klusje waarvan je denkt ‘daar ga ik wel even een avondje voor zitten’. Maar dat valt vaak toch tegen! Het kost meer tijd dan je had gedacht. Je trapt in de valkuil van het álles willen vertellen, vanuit de passie voor jouw vakgebied. En oh ja, was er ook niet iets met SEO en goed gevonden worden door Google?

Het is niet voor niks een vak, tekstschrijver. Als je een tekst schrijft voor je website, moet je niet alleen vertellen wat je doet en waarom klanten vooral bij jou moeten zijn. Het moet ook nog eens prettig leesbaar zijn, in begrijpelijke taal. Zonder dat het de bezoekers van jouw website opvalt dat je bepaalde trefwoorden best vaak gebruikt. En je wilt natuurlijk dat mensen jouw product aanschaffen of een afspraak met je maken. Oftewel: conversie behalen.

Professionele tekstschrijver voor je website

Het kan daarom verstandig en handig zijn om een professionele tekstschrijver in te huren. Zoals de schrijver van deze websitetekst. Ik zorg ervoor dat jouw teksten lekker lopen, bij jouw bedrijf passen en goed scoren op vindbaarheid (SEO). Op basis van een gesprek waarin jij mij alles over jouw onderneming mag vertellen. Natuurlijk kun je ook voorbeelden van sites die je goed vindt laten zien, en folders of brochures meegeven.

Nog een goede reden om mij – of een andere goede tekstschrijver – in te huren: anders zit die arme Corné ook maar te wachten tot hij jouw fonkelnieuwe website eindelijk live mag zetten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Corné of bel of mail mij, Magda Dullemond: 06-57903243 of magda@dullemondmedia.nl.

De voordelen van een professionele tekstschrijver

Recent opgeleverd

Deze klanten gingen jou al voor

Landgoed Lindehof

Landgoed Lindehof

Website Pieter Poor

Pieter Poot

Peter Oostenrijk

Peter Oostenrijk

InOrde Nalatenschappen

Niels Lubbinge PT

Autobelettering Wolvega

Kaastra timmerwerk

Waarom je copywriting laten doen door Dullemond Media?

Voor we jouw bedrijf zichtbaar gaan maken, willen we je eerst graag leren kennen. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan gaan we voor jou aan de slag. Bij Dullemond Media kies je dan voor persoonlijk contact en nuchtere communicatie. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

Wil je meer weten?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.