Websites

Een professionele website laten maken?

Je herkent het wel, je wilt een duidelijke, goede én snelle website laten maken voor je onderneming, maar je hebt zelf de ballen verstand van. Komt het even goed uit dat je op onze website bent beland!

Je laat bij CJP Design een website maken die perfect is op zowel je pc, tablet en mobiel. Eentje die goed vindbaar is én die je makkelijk zelf onderhouden kan. We laten de website helemaal aansluiten bij jouw huisstijl en vullen deze met door jou aangeleverde teksten. Heb je zelf het juiste beeldmateriaal voor je website of kies je liever passend beeld uit de beeldbank bij CJP Design? Alles is mogelijk. De website gaat pas online als echt álles naar wens is. Je website is namelijk meer dan alleen een visitekaartje, het is de basis van jouw online zichtbaarheid.

En de prijs? Die is vanaf €799,- inclusief alles. Nou ja, bijna alles. De prijs is excl. btw, maar dat ken je als natuurlijk wel.

Wat zit er in ons all-in website pakket

Van 999,-

Nu vanaf 799,-

Recent opgeleverd

Deze klanten gingen jou al voor

Landgoed Lindehof

Landgoed Lindehof

Website Pieter Poor

Pieter Poot

Peter Oostenrijk

Peter Oostenrijk

InOrde Nalatenschappen

Niels Lubbinge PT

Autobelettering Wolvega

Kaastra timmerwerk

Waarom je website laten maken door CJP Design?

Voor we jouw bedrijf zichtbaar gaan maken, willen we je eerst graag leren kennen. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan gaan we voor jou aan de slag. Bij CJP Design kies je dan voor persoonlijk contact en nuchtere communicatie. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wil je meer weten?

CJP Design helpt je snel online! Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.